Učitavanje

Auto servis

Auto servis Jakšić je vaš pouzdani partner kada je u pitanju održavanje i popravka automobila. Naš tim stručnjaka s više od 10 godina iskustva u oblasti automehanike specijaliziran je za servisiranje vozila marke FIAT i ALFA ROMEO. Uz kupovinu delova u našoj radnji, garantujemo profesionalnu uslugu u rekordnom roku.

Naša najsavremenija dijagnostička oprema omogućuje nam da precizno identifikujemo različite mehaničke kvarove na novijim automobilima. Mnogi problemi se mogu prikazivati na instrument tabli putem kontrolnih lampica, što može biti upozoravajući signal za potencijalne probleme. Naš tim mehaničara koristi najnoviju tehnologiju i specijalne alate kako bi utvrdili uzrok problema i preduzeli odgovarajuće mere za njegovo rešavanje.

Auto servis 1

Auto servis Jakšić nudi širok spektar automehaničarskih usluga kako bismo udovoljili svim vašim potrebama:

1. Zamena filtera i ulja (MALI SERVIS) - Ova usluga se preporučuje da se obavlja nakon svakih 10-15.000 pređenih kilometara, kako bi se održala optimalna efikasnost vašeg motora.

2. Zamena seta zupčastog kaiša i vodene pumpe (VELIKI SERVIS) - Preporučuje se da se ova usluga obavlja na svakih 60-80.000 pređenih kilometara kako bi se sprečio kvar kritičnih komponenti motora.

3. Kontrola i servis kočionog sistema - Usluga uključuje proveru i zamenu diskova i pločica kočnica za optimalno kočenje i sigurnost.

4. Zamena seta kvačila - Servis menjača koji uključuje zamenu seta kvačila kako bi se obezbedio neometan prenos snage.

Auto centar JAKŠIĆ 2

5. Zamena ulja u ručnom i automatskom menjaču - Redovna zamena ulja u menjačima poboljšava performanse menjača i sprečava eventualne kvarove.

6. Zamena svećica kod benzinskih motora - Zamena svećica je bitna za održavanje pravilnog sagorevanja goriva i optimalne performanse motora.

7. Zamena istrošenih delova na trapu-vešanju vozila - Zamena istrošenih delova na vešanju vozila je ključna za stabilnost i udobnost vožnje.

8. Čišćenje dizni, klapne gasa i EGR ventila - Čišćenje ovih komponenti pomaže u održavanju optimalnog protoka goriva i poboljšava performanse motora.

9. Popravka sistema za hlađenje, zamena rashladne tečnosti - Redovna provera i zamena rashladne tečnosti osigurava pravilno hlađenje motora i sprečava pregrevanje.

Ukoliko imate bilo kakve probleme sa vašim vozilom, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš stručni tim je spreman da vam pruži vrhunsku uslugu i reši sve vaše probleme.

Auto servis 3
Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis Auto servis